tory burch revaChanel handbagsChristian Louboutin ShoesHandbags DesignerHandbags For Cheapnew balance storesonitsuka tiger sneakersChristian Louboutin Saleonitsuka tiger shoesdesigner bags sale




 

Matsiden Søk

Søk gjennom hele matsiden:

 

 

 

Nyhets-
brev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Epost:

Fornavn:

Etternavn:

 

Meld på

 

Meld av

 

 

 

Kokeboken

  Kjøttdeig (66)
  Kylling/høns (138)
  Lam (58)
  Okse (44)
  Svin (40)
  Vilt (45)
  Eksotisk Mat (90)
  Fisk (148)
  Pasta (56)
  Pizza (45)
  Skalldyr (29)
  Tradisjonmat (63)
  Vegetar (54)
  Wok (28)
  Kveldskos (91)
  Middag på 15 min. (22)
  Forretter (25)
  Salater & dressing (71)
  Saus og tilbehør (89)
  Supper (79)
  Slankemat (64)
  Gjærbakst (99)
  Desserter (157)
  Julekaker (83)
  Kaker (427)
  Søtsaker (43)
  Pølseretter (18)
  Julemat (29)
  Fjærfe (24)
  Pai/Quiche (13)
  Grillmat (36)

 

 

 

Søk



 

 

 

5 Siste

Pærekake med sjokolade
Pearly´s & Panos´ pai med grønnsaker og falukorv.
Karamelkaker
Super Vanilje Kos
Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus

 

 

 

Mat fra hele verden

 

 

utskriftsvennlig versjon av denne sidenSursild

Ingredienser
6 saltsildfileter, gjerne kryddersild
2 løk i ringer

Lake:
1 dl 7% eddik
2 dl vann
3/4 dl sukker
2 laurbærblad
10 hele pepper

Fremgangsmåte
Vann ut sildefiletene ca. 30 minutter og tørk dem godt. Skjær dem på skrå i ca 2 cm brede biter. Skjær løk i tynne ringer, og legg løk og sild lagvis på glass eller i krukke. Lag en lake med eddik, vann og sukker. Rør til sukkeret er oppløst, eller kok opp laken og avkjøl den. Tilsett laurbærblad og pepper. Hell laken over silden og la den stå kjølig et døgn før bruk. Hvis du ønsker mer kryddersmak på silden, kan du tilsette 1 ts hele sennepsfrø, 5 nellik og 4 allehånde, eller bruke ferdige poser med sursildkrydder.

21.12.2001
Oppskriften er gitt Terningkast 4 basert på stemmer fra 41 personer!
Tilberedningstid mangler!
8+ porsjoner
--

Stemme på denne oppskriften?

 

Kokkens ordbok

Mål og vekt

 

 

 

 

Innsendte bilder

Bilde:

Innsender:

 

Har du laget - eller skal du lage denne oppskriften? Ta gjerne et bilde av den og send den inn her.

 

 

 

Hva synes andre?

Ditt navn:

Erfaring:

 

Send gjerne inn din kommentar i feltet til venstre hvis du har kommentarer til oppskriften, eller vil gi din egen versjon av den, små endringer, andre måter for framgangsmåte osv.

 

 

 

Tips oss om en ny oppskrift

Trykk her for å sende inn en ny oppskrift

 

 



blekkpatroner