Servings
4Ingredienser
2 gulrøtter i små biter
1 ss kjøttbuljong
1/2 l vann
400 g kjøttdeig
1/2 løk, grovhakket
1-2 fedd pressede hvitløkbåter
1 bx hermetiske tomater
2 ss tomatpuré
1 stilk stangselleri i biter
1,5 dl rødvin
1,5 dl matfløte
salt og pepper
1/2 ts tørket basilikum eller oregano
Fremgangsmеte
Kok gulrøttene møre i buljongvann. Stek kjøttdeig sammen med løk og hvitløk. Ha kjøttdeigen og sellerien i gryten sammen med gulrøttene og buljongkraften. Tilsett 1 bx hermetiske tomater samt 2 ss tomatpuré. Tilsett vin og fløte og la dette få småkoke i ca. 20 minutter. Smak til med salt, pepper og basilikum eller oregano. Serveres med nykokt pasta og et dryss revet ost etter smak. Varme baguetter med hvitløkssmør er godt tilbehør.
No Comments