Bondeomelett

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
3 kokte poteter
50 g sopp
ca 150 g bacon
2 finhakket sjalottløk
10 egg
4 ss vann
1/4 purre eller 1 bunt gressløk
2 flådde tomater
2 ss revet ost, gjerne parmesan
smør til steking
salt og nykvernet pepper

Fremgangsmеte
Stek bacon i biter sammen med hakket sjalottløk. Ha i sopp og poteter i terninger. Stek videre noen minutter. Hell over sammenpiskede egg tilsatt vann, salt og pepper. Dryss over hakket purre/gressløk, flådde tomater i terninger og revet ost. La alt stivne på svak varme. Server med brød og salat til.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 96

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar