Briocher

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
1 dl melk
20 g gjær
litt salt
3/4 dl sukker
350 g hvetemel
2 egg
250 g smør

Fremgangsmеte
Rør ut gjæren i den lunkne melken samme med salt og sukker.
Ha i det meste av melet.
Rør deigen sammen. La den være ganske løs.
Sett til heving.
Rør så i eggene ett av gangen og evt mer mel.
Kjevl ut en avlang kake og fordel smøret i klatter på den.
Brett deigen sammen og kjevl ut. Gjentas 3 ganger til smøret er godt kjevlet inn.
Sett så til heving i 3 timer.
Trill deigen ut til boller og legg dem i små former.
Hev en gang til.
Smør dem med egg og stek i varm ovn.
Serveres til kaffe eller te.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 19

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar