Calzone Italiano

100%

Porsjoner

4

Stem

Liker 133

Ingredienser
Pizzadeig:

25 g gjær
3 dl vann
1 ts salt
4 ss meierismør, smeltet
Ca. 450 g hvetemel

Fyll:

1 glass (ca. 3 dl) pizzasaus
200 g skinke
100 g sjampinjong
1 pakke (200 g) pizzaost
eller revet Norvegia /Jarlsberg e.l.
½ ts oregano

Fremgangsmеte
I stekeovnen ved 200 grader C, ca. 25 minutter
Smuldre gjæren i bollen og løs den opp i det lunkne vannet.
Tilsett salt og smør. Elt inn mel til en smidig deig.
La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted.
Del den i 4 like store deler. Kjevle hver del til tynne,
runde leiver.Fordel pizzasaus, strimlet skinke, stekt sopp
og revet ost på pizzaene. Dryss på oregan og brett deigen
over fyllet. Lim sammen kantene med sammenvispet egg.
La pizzaene etterheve ca. 15 minutter. Pensle dem med litt
smørblandet vann Dryss eventuelt på litt ost og stek dem gylne.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 133

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar