Canneloni

100%

Porsjoner

6

Stem

Ingredienser
12 cannelonirør
Fyll:
1 løk
250 g sjampinjong
2 ss meierismør
100 g bacon
200 g kjøttdeig
2 ss tomatpuré½ ts salt
1/4 ts pepper
2 ss kruspersille, hakket
2 dl kjøttbuljong
1 egg
1 dl rømme
100 g hvit ost, revet f eks jarlsberg, norvegia

Ildfast form
I stekeovnen: 200 grader C, ca. 20 minutter

Fremgangsmеte
Kok pastaen i lettsaltet vann.
Skrell og finhakk løken. Skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp i lettbrunet smør. Sprøstek baonbiter og smuldre
kjøttdeigen i baconfettet.Bland inn løkblandingen. Tilsett tomatpuré og krydder.Spe med buljong og la blandingen
småkoke ca. 15 minutter.Tilsett sammenvispet egg og rømme.
Fyll kjøttsausen i pastarørene og legg dem i smurt form.
Dryss osten over og gratiner caneloniene til osten er smeltet og gyllen.
Server en frisk salat til.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 92

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar