Chilipølsegryte

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
ca. 600 g pølser f.eks chilipølser eller kjøttpølser
2 ss olivenolje eller smør
2 sjalottløk eller en vanlig løk
2 båter hvitløk
1 rød chili
1 boks hermetiske tomater
1 ss tomatpuré
1 dl eplemost
1 laurbærblad
1 ss timian eller 1 ts tørket
1 ts salt
1/2 ts pepper

Fremgangsmеte
1. Skjœr pølsene i skiver og brun dem raskt i litt olje eller smør. Legg dem til side.

2. Hakk løk, hvitløk og chili og stek dette raskt. (Ta frøene ut av chilien). Ha i tomater, tomatpuré, eplemost og krydder.

3. Kok opp, rør av og til og la koke til sausen begynner å tykne.

4. Legg pølseskivene over så de blir gjennomvarme – basilikumblader til pynt.

Server med salat og f.eks. grovt brytebrød

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 36

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar