100%

Porsjoner

4

Tilberede

1 t

Stem


Notice: Undefined offset: 0 in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/functions/custom-voting.php on line 181

Ekte engelsk Sheperd’s pie

Ingredienser
500 g kjøttdeig
1 løk
1/2 boks tomatbønner
2 dl brun saus (terning eller pulver + vann)
Salt og pepper

1 kg poteter
Smør
Melk

1 boks erter/gulrøtter

Fremgangsmеte
Fres hakket løk i en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen. Når kjøttdeigen er brunet, tilsett tomatbønner og brun saus. La det koke inn, ca. 20-30 min. Smak til med salt og pepper, ev. annet krydder.
Kok poteter. Når de er ferdigkokte, mos dem med melk og smør.

Erter/gulrøtter kan enten blandes inn med kjøttdeigen, eller serveres på siden.

Ha kjøttdeigblandingen i en smurt form, og legg potetmosen over.Stekes nederst i oven på ca. 200 grader i 30-40 min. Paien er ferdig når potetmosen begynner å brunes på toppen.

Nyt!

Kategorier

Oppskrift av

Kosmo

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 8