Servings
4Cook
1 hr 30 minIngredienser
Saus:
2 Gulrøtter
1 stilk stang selleri
1/2 løk
300g kjøttdeig
2 bokser hakkede tomater
1/2 glass hvit vin (kan sløyfes)
2ss olje
1ss smør
2ts salt
1ts pepper
1/2ts muskatt
Til Lasagnen:
3 sneier kokt skinke
1dl matfløte
Lasagneplater
Litt parmesanost
Norvegia
Fremgangsmеte
Rasp! gulrot, selleri og løk, i en kjele (ikke stekepanne) ,
ha i smør og olje. Varm opp til det blir mykt.
Ha i den råe kjøttdeigen, og bland til den er stekt.
Ha i krydderet.
Hell i den evt vinen (ikke nødvendig å erstatte med vann).
Ha i tomatene.
La dette koke på svak varme i 1time.
Når dette er ferdig kokt, finner du frem en ildfast form.
Legg lagvis:
-Saus
-litt fløte
-pastaplater
-saus
-oppdelte skinke biter
-fløte
-pastaplater
-saus
-parmesanost
-hvitost
La dette steke i 30 min ved 200grader. midt i ovnen
No Comments