EKTE Italiensk lasagne

EKTE Italiensk lasagne

Servings

4

Cook

1 hr 30 min

Ingredienser
Saus:

2 Gulrøtter
1 stilk stang selleri
1/2 løk
300g kjøttdeig
2 bokser hakkede tomater
1/2 glass hvit vin (kan sløyfes)
2ss olje
1ss smør
2ts salt
1ts pepper
1/2ts muskatt

Til Lasagnen:

3 sneier kokt skinke
1dl matfløte
Lasagneplater
Litt parmesanost
Norvegia

Fremgangsmеte
Rasp! gulrot, selleri og løk, i en kjele (ikke stekepanne) ,
ha i smør og olje. Varm opp til det blir mykt.
Ha i den råe kjøttdeigen, og bland til den er stekt.
Ha i krydderet.
Hell i den evt vinen (ikke nødvendig å erstatte med vann).
Ha i tomatene.
La dette koke på svak varme i 1time.

Når dette er ferdig kokt, finner du frem en ildfast form.
Legg lagvis:
-Saus
-litt fløte
-pastaplater
-saus
-oppdelte skinke biter
-fløte
-pastaplater
-saus
-parmesanost
-hvitost

La dette steke i 30 min ved 200grader. midt i ovnen

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply