Fisk – og purrepizza

100%

Porsjoner

3

Stem

Ingredienser
1 ferdigkjøpt eller hjemmebakt pizzabunn (minst 24 cm)
1,2 dl melk
1/2 ss smør/margarin
3/4 ss hvetemel
2-3 ss eplesaft
50 g revet Cheddar eller Jarlsbergost
pepper
1 purre
300 g røkt fisk
litt rosmarin

Fremgangsmеte
I STEKEOVN: Ca. 20 minutter ved 200 gr. varme.

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe med melken og la det koke opp. La koke i minst 5 minutter til melsmaken forsvinner. Tilsett eplemost og smak til med pepper. Tilsett osten og la den smelte i sausen. Settes til avkjøling. Vask og strimle purren og forvell den raskt i kokende vann, la renne av. Fordel fisken i biter utover pizzabunnen. Ha purren over og dekk til med den lunkne sausen (ikke helt ut i kantene). Dryss på rosmarin. Sett pizzaen på papirkledd bakeplate og stek den som angitt.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 16

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar