Fløtekarameller med hakkede mandler

100%

Porsjoner

8+

Stem

Ingredienser
1 dl kremfløte
1 dl kaffefløte
2 dl sukker
2 dl sirup
1 ss meierismør
1 dl hakkede mandler

Fremgangsmеte
Bland fløte, sukker og sirup i en kjele og kok blandingen under konstant omrøring i ca. 30 minutter.

Gjør vannprøven for å se om karamellen er ferdig: hell en dråpe karamellmasse i et glass kaldt vann. Karamellen en ferdig hvis dråpen stivner med det samme og kan formes til en kule.

Tilsett mandler og smør, og hell massen utover en smurt stekeplate eller brett evt. dekket med matpapir. Avkjøl litt og klipp eller skjær karamellen opp i passe store ruter.

Pakk gjerne karamellene i cellofan.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 69

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar