Fløtepizza

Fløtepizza

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
500gr kjøttdeig
1 løk,hakket
1 paprika
1 liten boks skivede sjampinjong
Piffikrydder
1 pk.kremfløte

Fremgangsmеte
pizzabunnen:

ca 9 dl hvetemel
1 pk tørrgjær
Litt sukker
Litt salt
Ca. 4 dl vann

Fyllet:
Brun kjøttdeigen, ha i hakket løk, paprika og den skivede sjampinjongen. Dryss piffi over, etter eget ønske. Ha mellom 3 og 4 ss ketchup i lag med.
Bland dette og hell fløten over, blandes godt. La dette putre i 10-15.min.

Bak ut deigen på bakeplata i en firkant, hell fyllet over og strø ost over. Stekes i ca 20 min eller etter eget ønske.

Server gjerne med ananas til. Nydelig!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply