FRANSK SOMMERPASTA

100%

Porsjoner

4

Tilberede

30 min

Stem

Ingredienser
400 G PASTA,GJERNE FERSK TAGLIATELLE
2 VÅRLØK
300 G SOMMERSKINKE.KOKT ELLER PÅ BOKS
2 BUNTER REDDIKER

FRANSK DRESSING:
1 SS DIJONSENNEP
4 SS OLJE
2 SS VANN
1/2 TS SALT
2 KRM PEPPERMIX ELLER GROVMALT SORT PEPPER

Fremgangsmеte
VISP SAMMEN DRESSINGEN I EN STOR BOLLE.SNITT VÅRLØKEN OG BLAND DEN I. SKYLL REDDIKENE OG SKJÆR DEM OPP I TYNNE SKIVER. SKJÆR SÅ SKINKEN OPP I BITER/STRIMLER.BLAND DET I DRESSINGEN.KOK PASTAEN SOM ANGITT PÅ PAKKEN.BLAND DEN SÅ I BOLLEN MED DRESSINGEN OG SERVER RETTEN MED EN GANG.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 16

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar