26

Fusilli Contadina – Fullkornsfusilli med sopp

0%

Porsjoner

4

Tilberede

30 min

Stem

Ingredienser
400 g Barilla Fusilli Integrale (fullkorn)
250 g sjampinjong
75 g tørket steinsopp
½ dl olivenolje
2 peperoncini, tørket og smuldret – eller 2 kryddermål
malt cayennepepper
3 kvister bladpersille, grovhakket
1 dl tørr hvitvin
3 fedd hvitløk
1 kryddermål (1 ml) salt

Fremgangsmеte
Ha den tørkede soppen i en bolle med varmt vann.
Varm olivenoljen i en stekepanne.
Hakk hvitløk og ha i pannen sammen med peperoncini
eller cayennepepper. Fres i
noen minutter. Skjær sjampinjongen i fire. Ta
steinsoppen opp av vannet og ha den i
stekepannen sammen med ca. 2 ss av vannet soppen
har ligget i. Tilsett sjampinjong
og grovhakket bladpersille. Tilsett vin. La sausen koke
sammen på middels lav varme.
Kok fusilli som angitt på pakken, men ta opp pastaen
1,5 minutt før koketiden er slutt.
Spar pastavannet. Bland fusilli og soppsausen, og
tilsett 1 dl av pastavannet slik at
stivelsen i vannet får sausen til å bli litt tykkere. Varm
opp pasta og saus og la det
raskt koke sammen. Tilsett salt etter smak, anrett og
garner med hakket bladpersille.
Server!

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

0 0 100 1

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar