Fusilli med broccolisaus, kylling og bacon

100%

Porsjoner

4

Tilberede

20 min

Stem

Ingredienser
400 g Barilla Fusilli Integrali
1 broccoli
50 g bacon
2 grillede kyllinglår
150 g Barilla Pesto alla Genovese
2 kvister frisk basilikum eller tørket
Salt
Pepper

Fremgangsmеte
I morgen er det den internasjonale pastadagen!
Tyvstart feiringen og lag en smaksrik og sunn
pastarett full av C-vitaminer – Fusilli med broccoli,
kylling og bacon!

Begynn med å koke hele broccolihodet, og kok opp
rikelig med saltet vann til pastaen i en annen
kjele. Skjær baconet i strimler og stek det sprøtt. Ta
opp bitene og la dem hvile på litt tørkepapir.
Ta av kjøttet fra kyllinglårene og skjær det i mindre
biter. Ta opp broccolien når den er myk, og
spar noen buketter til garnering. Bland resten av
broccolien med pestosaus i en kjøkkenmaskin og
smak til med salt, pepper og basilikum. Kok pastaen
som angitt på pakningen og bland pastaen
med sausen. På toppen har du kyllingbitene, bacon og
noen broccolibuketter.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

100 0 100 3

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar