Fyldige ostesmørbrød med løk

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
2 store løk
2 ss smør
250 g frisk sjampinjong
3 tomater
1 ss hvetemel
½ boks lettrømme
salt og pepper
ca. 200 g ost
½ rød paprika

Fremgangsmеte
Skjær løken i løvtynne skiver og fres den til den blir blank i 2 ss smør. Skjær sjampinjongen i 3 på langs, og ha den i pannen sammen med løken. La dette surre til alt blir mykt, men ikke brunt. Ha i skivede tomater og hvetemel. Smak til med lettrømme, salt og pepper. Legg stuingen på loffskiver. Strø revet ost på toppen og hakket paprika. Stek smørbrødene ved 200-220oC på nederste rille i stekevnen til osten har smeltet og loffsivene har blitt sprø (5-10 min). Stuingen rekker til 8-10 loffskiver.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 25

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar