Fylte dessertappelsiner

100%

Porsjoner

6

Stem

Ingredienser
6 store, saftige appelsiner
1-1 1/2 dl seterrømme
2-3 ss sukker
50 g valnøttkjerner
2 ss sterk likør (gjerne sitrus)
nøttekjerner og friske urteblader til pynt

Fremgangsmеte
Skjær av en liten skalk i bunnen av hver appelsin, slik at de står stødig. Skjær så av et lokk på toppen av hver. Grav forsiktig ut det meste av fruktkjøttet og klipp det i biter.
Visp rømmen sammen med sukker. Rør inn likøren.
Bland inn grovhakkede nøttekjerner og fruktkjøttbitene.
Fyll alt i de uthulede appelsinskallene. Det er bare fint om det renner litt over kanten.

Sett appelsinene i kjøleskapet til servering. Pyntes med valnøttkjerner og friske urteblader på toppen og serveres.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 3

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar