Fylte dessertappelsiner

Fylte dessertappelsiner

Servings

6

Ingredienser
6 store, saftige appelsiner
1-1 1/2 dl seterrømme
2-3 ss sukker
50 g valnøttkjerner
2 ss sterk likør (gjerne sitrus)
nøttekjerner og friske urteblader til pynt

Fremgangsmеte
Skjær av en liten skalk i bunnen av hver appelsin, slik at de står stødig. Skjær så av et lokk på toppen av hver. Grav forsiktig ut det meste av fruktkjøttet og klipp det i biter.
Visp rømmen sammen med sukker. Rør inn likøren.
Bland inn grovhakkede nøttekjerner og fruktkjøttbitene.
Fyll alt i de uthulede appelsinskallene. Det er bare fint om det renner litt over kanten.

Sett appelsinene i kjøleskapet til servering. Pyntes med valnøttkjerner og friske urteblader på toppen og serveres.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply