Grahambrød i form

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
250 g hvetegrøpp
250 g hvetemel
6 ts bakepulver
2 ts sukker
1 ts salt
150 g smør
3 dl melk

Fremgangsmеte
Dette er en gammel norsk oppskrift.
Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet.
Kna inn smøret i blandingen.
Rør så melken i.
Arbeid godt sammen og ta den opp på bakebordet.
Formes til en lang rull og legges i en smurt, glatt brødform.
Pensles med varmt vann rett før den er ferdig.
Stek ved 200-250 grader i ca 45 minutter.
Legges i kjøkkenhåndkle under avkjøling.
Ikke skjær før den er kald.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar