Honeyfilled Nuggets

Honeyfilled Nuggets

Servings

8

Ingredienser
Cirka 60 kaker

300 g hvetemel
4 ss sukker
1 ts vaniljesukker
1/2-3/4 dl kaldt vann
125 g smør eller margarin

FYLL
4 ss hakkede nøttekjerner
3 ss kokosmasse
6 finhakkede cocktailbær
2 ss hakkede rosiner
2 ss honning

PYNT
3 ss søt vin eller saft finhakkede nøtter kokosmasse

Fremgangsmеte
I STEKEOVN
ca. 20 minutter ved 175 grader varme

Bland sammen mel, sukker og vaniljesukker. Skjær kaldt smør i terninger og smuldre i det tørre. Hell på vannet og elt sammen til en deig. Pakkes i plast og får ligge i kjøleskapet minst 2 timer. Bland sammen ingrediensene til fyllet. Det er lettere hvis honning varmes så den blir flytende. Ha treskjestore biter av deigen og klem til sirkler. Legg på ¼ teskje fyll og klem deigen godt rundt fyllet. Rull kakene i vin og så i kokos/nøtteblanding. Sett dem på bakepapirkledd plate og stek dem som angitt midt i ovnen.

Avkjøles på rist. Oppbevares i tette bokser, med papir mellom lagene.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply