Hot pasta med reker

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
Fersk pasta til 4
½ kg reker uten skall
5 faste tomater
1 rød og 1 gul paprika
1 finhakket sjalottløk (småløk)
2 pressede hvitløkbåter
½ ss karri
2 ss olivenolje
6 cl konjakk/brandy
1/3 kinakål
4-5 ss smør
ørlite tabasco
salt og pepper fra kvern

Fremgangsmеte
Skjær tomatene i små båter, fjern kjerner. Strimle vasket kinakål. Del paprikafruktene i to, fjern kjerner og ribber. Skjær i strimler. Hakk løk og press hvitløk. Dryss karri over rekene og bland godt sammen. Varm opp olje og fres løk og hvitløk under omrøring. Slå på konjakk. Rør ned kinakålen. Tilsett tomat/paprika. Rør godt sammen og la det putre sammen. Tilsett rekene til slutt og bland dem og karri skikkelig inn. La det gå ganske raskt så reke bare blir akkurat godt gjennomvarme. Ellers kan de bli seige. Rør inn smør og smak til med tabasco, salt og pepper.

Serveres straks med nykokt pasta og godt bakverk til.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 8

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar