Hvit og brun sjokolademousse

100%

Porsjoner

8+

Stem

Ingredienser
4 eggeplommer
1 dl melis
200 g kokesjokolade (200 g hvit sjokolade)
1/2 dl sterk kaffe
3 dl kremfløte
4 eggehviter
1 knivsodd salt
1/2 dl konsentrert appelsinjuice
eller sitruslikør
revet skall av 1-2 appelsiner

(De samme ingrediensene 2 ganger, én gang med hvit sjokolade og én gang med vanlig kokesjokolade).

Fremgangsmеte
Pisk eggedosis av egg og melis. Brekk sjokoladen i biter og smelt den i kaffe over svak varme. La sjokoladen bli helt myk før den røres sammen, ellers vil den klumpe seg. Rør sjokoladen lett inn i eggedosisen. Rør forsiktig inn pisket kremfløte.

Lag deretter samme porsjon, der kokesjokoladen byttes ut med hvit sjokolade. Får du ikke tak i hvit sjokolade, lager du dobbel porsjon med kokesjokolade. Smak til med likør eller juice som vendes forsiktig inn i blandingen. Sett kjølig til neste dag.

Anrett gjerne brun og hvit mousse på samme fat eller litt av hvert slag i porsjonsskåler. Pynt med revet appelsinskall. Server desserten kald.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 60

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar