Italiensk pizza med 4 oster

100%

Porsjoner

2

Stem

Ingredienser
5 dl hvetemel
20 g tørrgjær
1,8 dl lunkent vann
3 store ss olivenolje
Pastasaus, helst Seeds of Change.
Vanlig hvitost
Ridderost
Gorgonzola eller annen blåskimmer
Rødløk i tynne ringer

Fremgangsmеte
Det tørre blandes sammen og tilsettes det lunkne vannet med olivenolje i. Kna deigen godt og la den heve minst 30 min.
Elt deigen godt og kjevle ut i to VELDIG tynne runde, bunner. Sausen stryker over i et veldig tynt lag. Følg på med ost, løk i ringer og evt. litt salt og kjøtt hvis du ønsker det. Denne pizzaen stekes på 250 grader i overkanta 10 minutter. Pass godt på, den blir fort stekt når prosessen først er i gang!
Dette er en lekker italiensk pizza som passer til alle anledninger. Bare husk å ha tynt på med fyll så det ikke blir lapskaus. Bon Apetit!

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 68

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar