Jamies spaghetti med cherrytomatsaus

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
455 g spaghetti eller linguini
4 håndfuller røde og gule cherrytomater
Extra virgin olivenolje
Salt
Nykvernet sort pepper
Et fedd hvitløk, skrelt
En håndfull fersk oregano, revet
En håndfull lilla og grønn basilikum, revet

Fremgangsmеte
Kok spaghettien i lettsaltet, kokende vann til den er al dente. I mellomtiden, sorter cherrytomatene. De store kuttes i to eller fire, mens de minste beholdes hele.

Legg tomatene i en bolle, tilsett godt med olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Del hvitløken i små biter og putt den oppi med tomatene. Knus et par av tomatene for å få en fin , søt juice. Dette vil gi deg en nydelig hjemmelaget saus når den blandes med olivenoljen.

Tilsett urtene. Basilikumstilkene bør skjæres i små biter. Ta ut spaghettien og putt den oppi med tomatene, bland sammen og server.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 48

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar