Jordbær- og rabarbrarelish

Porsjoner

8+

Stem

Ingredienser
500 g jordbær
500 g rabarbra
150 g sukker
225 g brunt sukker
1 ts salt
1 ts sennepspulver
1 ts malt ingefær
1/2 ts malt muskatblomme
2 1/2 dl hvit eddik, 7%

Fremgangsmеte
Rens jordbær og rababra. Jordbærene skal være hele, rabarbraen deles i ca. 2 cm. tykke skiver. Bland alle ingrediensene og kok relishen til rabarbraen er mør, ca. 20 min. Relishen skal ikke koke så lenge at den blir til mos. Fyll relishen på små glass. Den er et pikant tilbehør til stekt makrell, grillet lammerkjøtt og svinekjøtt.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar