Kantarellpasta med bacon

Porsjoner

4

Tilberede

20 min

Stem

Ingredienser
400 g Barilla Tagliatelle
150 g bacon
1 fedd hvitløk
1 stk. Sjalottløk
200 g kantareller, renset
½ dl hvitvin
2 dl fløte
Salt
Pepper
Persille

Fremgangsmеte
2 dager igjen til den internasjonale pastadagen! Ta vare
på sesongens gyldne råvarer og by din familie og dine
venner på en kremete kantarellpasta med bacon!

Kok opp rikelig med saltet vann og kok pastaen som
angitt på pakken. Imens varmer du opp en stor
stekepanne, skjærer bacon i terninger og steker det på
middels varme til det er sprøtt. Hakk hvitløk og
sjalottløk og la det frese med et par minutter. Tilsett
kantareller og stek i noen minutter. Hell på vin, la det
koke opp og tilsett så fløte. La sausen koke litt inn og
smak til med salt og pepper. Hell av pastavannet og ha
pastaen i sausen. Tilsett hakket persille og server med
én gang.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

Favoritt

0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar