Kardemommekylling

100%

Porsjoner

2

Stem

Ingredienser
4 kyllinglår (eller en hel kylling i biter)
2 ts kardemomme
1 ss frisk, revet ingefær
eller 1 ts malt, tørket
2 båter hvitløk, finhakket
1/5 ts kajennepepper
3 dl naturell yoghurt
1/2 dl vann
2 ts maisenna
smak til med salt

Fremgangsmеte
Bland kardemomme, ingefær, hvitløk og kajennepepper med yoghurt. Hell blandingen over kyllingstykkene og mariner en times tid.

Stek kyllinglårene i stekepanne i ca. 20 minutter eller i et ildfast fat i stekeovnen ved 160 °C i 30-40 minutter. Spe marinaden med vann og gi det et oppkok. Jevn med maisenna rørt ut i litt kaldt vann. Smak til sausen med salt. Server kardemommekyllingen med salat og ris som er kokt i vann tilsatt gurkemeie. Stekte bananer og ananas er godt til!

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 2

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar