Karrikylling

Karrikylling

Servings

2

Ingredienser
2 ferske kyllingstykker (lår eller bryst)
1 løk
1 ss karri
smør til steking
1 ts salt og 1/2 ts pepper
saft av 1/2 sitron
2 dl hønsebuljong
2 ts hvetemel
ca. 1 dl crème fraîche
1 ts sukker
1 eple

Fremgangsmеte
Grovhakk løken og fres den og karri i smør. Vend kyllingstykkene i gryten og dryss på salt, pepper og sitronsaft. Hell på kraften og la kyllingstykkene småputre ca. 30 minutter. Ta opp kyllingstykkene. Rør melet ut i crème fraîche og visp det og sukker i sausen. La den koke 5-6 minutter. Ha i kyllingstykkene og eplet, delt i tynne strimler. Server med ris eller poteter og frisk salat.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply