100%

Porsjoner

6

Tilberede

1 t

Stem


Notice: Undefined offset: 0 in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/functions/custom-voting.php on line 181
Liker 117

katrine og kristians pizza

Ingredienser
hvetemel
tørrgjær
margarin
salt
vann
melk
kjøttdeig
løk
toro pizzafyll
revet norvegia
revet mozarella

Fremgangsmеte
Lag en porsjon pizzadeig stor nok til en langpanne. Lag den gjerne litt bløtere (blir ikke så tørr då). La den stå til heving i 15 min i bollen. Mens den hever lager du fyllet. Finhakk en stor løk og stek den i pannen med margarin. Stek en pakke kjøttdeig sammen med løken (god smak når det stekes sammen). Tilsett en pose toro pizzafyll og ca 1 dl vann. La det puttre i ca 10 min.
Elt deigen ut i langpannen på bakepapir. Gni hendene med smør og trykk deien ut så den fyller langpannen (blir ikke melete og tørr om du bruker smør istedet for mel når du behandler deigen). Hell fyllet utover deigen men la det være 2 cm deig ytterst uten fyll. Dryss over revet norvegia deretter revet mozarelle (blir da veldig fin gyllen farge på osten).
Stek pizzaen på 225 grader midt i ovnen i 15 min. Så skrur du om på grill/pizza funksjon i ca 5 min for og få den proffe finishen men gyllen ost og skorper.
La pizzaen kjøle seg i 5 min før du skjærer den opp. smaker nydelig med lettrømme ved siden av.
Mild og god pizza for familien.

Kategorier

Oppskrift av

Kosmo

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 117