Kjærlighetssuppe fra Nøtterøy

Porsjoner

5

Stem

Ingredienser
75 g meierismør
2 løk, grovhakket
1 båt hvitløk, hakket
1 kvast friske løvstikkeblad og -stilker, grovhakket
500 g poteter, i terninger
1 1/2 liter kjøtt- eller grønnsaksbuljong
Salt, pepper
1/4 ts muskat, revet
1 1/2 dl kremfløte

Fremgangsmеte
Smelt smøret i en kjele og la løk og hvitløk surre til det er mykt. Tilsett løpstikke og krydder, poteter og kraft. La alt småkoke 10-15 minutter. Mos suppen eller kjør i hurtigmikser. ( Suppen kan gjerne være litt grovmoset). Hell alt tilbake i kjelen og gi suppen et oppkok. Rør inn fløten like før servering og smak godt til om det er nødvendig med mer krydder.
Server kjærlighetssuppe med masse frisk hakket løpstikke i.
Godt brød smaker ved siden av.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar