Kjempepizza

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
Bunn:

25 g gjær
2 dl vann
1 ts salt
1 ss meierismør, smeltet
ca. 300 g hvetemel

Pizzasaus:

1 boks (ca.400 g) tomater
4 ss chilisaus
1 båt hvitløk
1 ts oregano
1 ts basilikum
1 ts sukker
salt og pepper

Forslag til fyll:

Fyll 1:

200 g røkt skinke
1 boks (ca.200g) ananas i biter
1 rød paprika
200 g pizzaost

Fyll 2:

6 tomater
salt, pepper, oregano
100 g reker
100 g blåskjell
100 g sopp
200 g pizzaost eller annen revet hvit ost

Fyll 3:

3 tomater
4 wienerpølser
1 paprika
1 boks (ca. 200 g) sjampinjong
salt, pepper, oregano
200 g pizzaost eller annen revet hvit ost

Fyll 4:

50 g salamipølse
1 paprika
10 oliven
200 g pizzaost

I stekeovnen: 225 ° C, ca. 15 minutter

Fremgangsmеte
I stekeovnen: 225 ° C, ca. 15 minutter
Pizzadeigen:Smuldre gjæren i bakebollen, tilsett lunkent vann og smeltet smør. Rør i hvetemelet til deigen blir smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse.
legg deigen på bakebordet og kjevle ut en stor pizzabunn, eller del deigen i to og kjevle ut to tynne leiver. Legg deigen på papirkledd stekeplate og dytt inn deigen litt rundt det hele, så det blir en kant. To runde pizzaer,18 cm i diameter kan stekes på en plate.
Pizzasausen:Bland ingrediensene i en kjele og kok til sausen er passe tykk.
Smør på pizzasausen den kjevlede deigen og velg ut hviket fyll du vil legge oppå. Du kan velge alle fire sortene, eller bare bruke din favorittsmak. Dryss osten jevnt over hele pizzaen og strø litt pizzakrydder på toppen. Stek pizzaen og server den straks.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 79

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar