Kjøttboller

Kjøttboller

Servings

8

Ingredienser
750 g kjøttdeig
750 g karbonadedeig
4 lettpiskede egg
3,5 dl skummet melk
120 g tørkede brødsmuler
100 g finhakket løk
2 ss frisk hakket persille eller 1 ss tørket
1 ts tørket knust timian
1 – 2 ts salt
¼ ts pepper

Fremgangsmеte
Bland godt sammen egg, melk, brødsmuler, løk, persille, timian, salt og pepper i en stor bolle. Tilsett kjøtt- og karbonadedeig. Bland alt godt. Lag en liten prøve som du steker på pannen. Tilsett evt. mer krydder. Lag 60 kjøttboller som du legger på bakepapir på stekeplate. Stek i stekeovn ved 175 grader i ca. 30 minutter. (Hvis du velger å lage mindre boller, får du 120 stk. Steketiden blir da redusert til ca. det halve). Avkjøl og frys ned i pakker.

Kilde: Libra Helse og kosthold

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply