Kremet snøfrisksuppe

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
3 ss smør
2 ss hvetemel
8 dl fiskekraft/buljong
125 g snøfrisk
1 bunt finklippet gressløk
50 g strimlet knollselleri
50 g strimlet gulrot
50 g finsnittet purre
200 g lakse-/ørretfilet i terninger
100grensede reker

Fremgangsmеte
Smelt smør i en stor kjele. Rør inn mel og spe med fiskekraft. Tilsett snøfrisk i klatter og kok opp under
omrøring. La suppen småputre ca. 5 minutter. Tilsett
gressløk og kjør alt i en food processor. Hell suppen tilbake i kjelen. Tilsett grønnsaker og fisk.
Kok opp og la alt trekke i ca. 5 min. Smak til med salt og
pepper. Ha i reker og la dem bli gjennomvarme.
Server suppen straks med et ekstra gressløkdryss på
og godt brød til.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar