Kylling Cassiatore

Porsjoner

3

Stem

Ingredienser
1 kylling
2-3 ss olivenolje
2 løk
2 båter hvitløk
1 boks tomater (ca. 400 g)
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 stilker selleri
2 ss frisk oregano, evt. 2 ts tørr
2 laurbærblader
2 dl tørr hvitvin
eller 2 dl hønsebuljong og 1 ss hvitvinseddik

Fremgangsmеte
Del kyllingen i to eller fire. Brun stykkene i olje. Skjær løk i ringer. Brun dem i oljen sammen med presset hvitløk. Ha i tomater, salt, pepper, selleribiter, oregano og laurbærblader. Legg alt i en kjele og la det småputre ca. 45 minutter. Server med nykokt pasta og revet ost.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar