Kylling mexicane

Kylling mexicane

Servings

4

Ingredienser
1 grillet kylling, ca. 1000 g råvekt
eller 2 mindre grillede kyllinger
3 ss olivenolje
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 liten purre
2 stilker selleri
1 liten boks sjampinjong
3 ss tomatpuré
2 ss chilisaus, ev. chiliketchup
ca. 1 1/2 dl hønsebuljong (vann + 1/2 buljongterning)
1 ts oregano
3-4 dråper tabasco (kan sløyfes)
1 liten boks ananas
2 ts maisenna rørt ut i litt av ananaskraften
persille

Tilbehør:
ris eller brød og en grønn salat

Fremgangsmеte
Del kyllingen i serveringsbiter. Del opp grønnsakene. Varm oljen i en stekepanne og fres grønnsakene. Legg i kyllingbitene. Bland kraft fra soppen, tomatpuré, chilisaus og hønsebuljong og hell det over. Dryss over krydder. Kok opp og la sausen trekke 6-8 minutter. Ha i ananasbiter og jevn med maisenna rørt ut i litt av kraften fra ananasboksen. Server retten rykende varm.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply