Kyllingfilet med fersken- og estragonsaus

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
6-8 kyllingfileter

Fersken- og estragonsaus:
1 boks hermetiske ferskner
3 dl tørr hvitvin
2 strimler sitronskall
1 ss frisk estragon eller 1/2 ts tørket
1 1/2 dl crème fraîche
ca. 1 1/2 dl hønsebuljong
salt, pepper

Tilbehør:
Ris, salat, fersken

Fremgangsmеte
Grovhakk ferskenene og bland dem med vin, sitronskall og estragon. Kok opp og la sausen trekke ca. 10 minutter. Avkjøl sausen noe. Kjør sausen i matprosessor til en glatt masse. Kok opp på nytt, visp inn crème fraîche og spe med hønsebuljong til sausen får passe fylde. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt estragon.

Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne ca. 4 minutter på hver side. Dryss over salt og pepper. La filetene hvile ca. 5 minutter før de skjæres opp. Anrett på vame tallerkener med saus, salat, fersken og ris.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar