Kyllingfilet med ost og sopp

100%

Porsjoner

6

Stem

Ingredienser
6 kyllingfileter
150 g sopp
1 ss meierismør
1 1/2 dl ost f eks Jarlsberg eller Norvegia, revet
1 eggehvite
Salt og pepper
2 ss finhakkede urter, f.eks. rosmarin, timian og kruspersille

Fremgangsmеte
Ildfast form
I stekeovn: 150 grader C, ca. 25 minutter
Legg tre fileter i en ildfast form, dryss på salt og pepper.
Skjær soppen i tynne skiver og fres dem i smør. Rør rivosten
forsiktig i og smak blandingen til med salt og pepper.
Fordel soppstuingen på de tre filetene. Bank de tre siste
filetene lett , og legg dem over. Bland eggehvite,
smeltet smør og hakkede urter. Legg denne blandingen oppå
kjøttet og stek retten. Server med en luftig potetmos og
kokte bønner til.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 16

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar