LASAGNE FRA MØRE

100%

Porsjoner

4

Tilberede

2 t

Stem

Ingredienser
KJØTTSAUS :
2 store løk
1/2 kg kjøttdeig
1 glass hermetisk paprika
1 boks champignon
2 bokser tomatpure (små)
+ like mye kraft av buljong
2-3 fedd kvitløk
litt cayennepepper
litt oregano

KVITSAUS :
6 ss margarin
6 ss hvetemel
litt muskat
spe med melk/fløte til en litt tykk kvitsaus

lasagneplater

revet ost

Fremgangsmеte

Lasagneplatene kan med fordel kokes litt på forhånd,og legger på matpapir(blir da mykere )

Hakk løk og kvitløk, og fres den sammen med kjøttdeigen.
Tilsett resten av ingrediensene,og la det surre en stund.

Lag kvitsausen

Legg lagvis i en ildfast form :
1)kjøttsaus
2)kvitsaus
3)ost
4)pastaplate osv.- avslutt med kjøttsaus.
Dryss revet ost på toppen.

Stekes på nederste rille ved 225-250 grader C. i
ca. 45 minutt

Serveres med loff og en grønn salat.

LYKKE TIL !!!!!!!

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 67

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar