Lettvint Lasagne

Lettvint Lasagne

Servings

2

Ingredienser
6 lasagneplater
Kjøttsaus:
1 stor løk, grovhakket
1 ss meierismør
2 gulrøtter, i biter
1 paprika, i terninger
1 boks tomater, ca. 400 g
4 lettere kjøttpølser, i biter
1 ts oregano
1 ts sukker
Salt og pepper
100 g Cottage Cheese
100 g Lettere Jarlsberg, revet

Fremgangsmеte
I stekeovnen: 200 grader C i ca 30 minutter

Fremgangsmåte:
Fres løk i en gryte med smør. Tilsett røtter og paprika. Ha i tomater og krydder og la sausen koke i 5 min. Tilsett pølsene og varm dem i sausen. Legg lasagneplater, kjøttsaus og cottage cheese lagvis. Start med kjøttsaus og avslutt med revet ost.
Dette kan gjøres i en ildfast form eller som små selvstendige «tårn». Legg da platene på et smurt stekebrett eller bakepapir.
Stek lasagnen og server med en enkel salat og eventuelt ferskt brød.
Kjøttpølser kan f.eks erstattes med en boks kokt skinke.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply