Lillehammerkake

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
250 g smør
230 g sukker
2 egg
1 dl fløte
1 dl melk
360 g hvetemel
2 ts bakepulver
sukat
rosiner
korinter
syltet appelsinskall og sitronskall
1 ss konjakk
skollede mandler
1 eple

Fremgangsmеte
Smelt smør og hell det over sukkeret.
Rør i eggene ett av gangen.
Ha så i sukat, rosiner, hele mandler, eplet i skiver, appelsin og sitronskall.
Rør så i mel og bakepulver. Konjakk til slutt.
Stekes i smurt form i 60 minutter.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 6

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar