Lime-marinert kylling

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
4 kyllinglår, evt. kyllingbryst

Limemarinade:
1 dl olivenolje
saften av 2 lime, evt. fra 1 sitron eller 1 appelsin
1 bunt persille, hakket
2 båter hvitløk, presset

Fremgangsmеte
Bland ingrediensene til marinaden i en plastpose. Legg i de rå kyllingstykkene og knyt igjen posen. Legg posen kjølig minst 3-4 timer og vend på den noen ganger i løpet av marineringen. Tørk lett av kyllingstykkene.

Stek kyllinglår i ildfast form i stekeovnen ved 160 °C i 40 minutter (kyllingbryst i 30 minutter). Server limemarinert kylling med kokte rotgrønnsaker, persillesaus og kokte poteter. Pynt med limeskiver og persille.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 5

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar