May – Snefrids deilige sjokoladekake

100%

Porsjoner

8

Tilberede

1 t 30 min

Stem

Ingredienser
1 pl sjokolade
1 kopp sukker
1 kopp melk
KOKES OG AVKJØLES

1 kopp smør
1 kopp sukker
2 kopp mel
2 ts bakepulver
3 egg

FYLL:
4 strimler lys kokesjokolade
100 gr sukker
100 gr smør
2 dl melk
2 ss hvetemel
2 ts vaniljesukker

Fremgangsmеte
Smør og sukker røres hvitt.
Ha i en eggeplomme av gangen.
Bakepulveret blandes i melet.
Deretter had sjokolade i, og til slutt melet og de stivpiskede hvitene.

FYLL:
Bland sukker og hvetemel godt.
Resten has i og kokes til en jevn masse.

TIPS: Bland oppskriften på fyllet, så blir kaka mer saftig, da du kan legge mer fyll inni.

Stekes på svak varme ca 180 – 200 grader i
1 – 1 1/2 time. Stikk en strikkepinne i midten for å kjenne om den er
ferdig.

ALDELES NYDELIG HJEMMEKOMPONERT OPPSKRIFT SOM MIN MAMMA HAR LAGET ALLE ÅR FRA JEG BLE FØDT (Hun designet oppskriften til min ettårsdag).

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 36

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar