Middelhavspasta

100%

Porsjoner

4

Stem

Ingredienser
400 g tagliatelle eller spaghetti
2-3 pølser med sterk smak/røkte kjøttpølser
2 løk
4 ss olje
1 rød paprika
1 gul paprika
1 liten squash
2 bokser knuste tomater (à 400 g)
2-3 pressede hvitløksbåter
1 buljongterning
1 ts provencekrydder e.l.
ørlite chilipepper, litt timian og oregano

Fremgangsmеte
Kok pasta som angitt på pakken.
Fres hakket løk i olje i en panne/gryte.
Tilsett paprika- og squashterninger.
La det frese noen minutter. Hell i innholdet fra
tomatboksene. Bland inn hvitløk, buljongterning
og krydderet. La alt få putre sammen drøyt 15 minutter.
Legg i pølsebiter og la det få koke i 5 minutter til.
Server rykede pasta og saus hver for seg.
Ha revet ost og godt bakverk til.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 15

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar