Minipaier med fetaost

100%

Porsjoner

8+

Stem

Ingredienser
Veldig hendige å ha med seg på tur, lettlagde er de også. Morsomt med feta, det er sommerosten fremfor noen.

Ca. 16 stk.

2 ½ dl hvetemel
100 g smør
1 – 2 ss smør

Fyll:
100 g feta
8 sherrytomater
3 egg
2 ½ dl matlagingsfløte
1 krm salt
1 krm sort pepper

Fremgangsmеte
I stekeovnen: 225 °C, 18 – 20 minutter

Ha mel og smør i en food processor og la maskinen gå noen sek. slik at det blir en grynet masse. Samle alt sammen til en deig med hendene og trykk deigen ut i 16 engangsaluminiumsformer. La formene stå kjølig ca. 30 minutter. Mos osten og del tomatene i to. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Fordel osten i formene og hell over eggeblandingen. Legg ½ tomat i hver form. Stek paiene midt i ovnen.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 28

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar