Mormors Epleomelett

100%

Porsjoner

5

Stem

Ingredienser
500 g epler
1 dl karamellsaus
1 ts kanel
3 egg
1 ts vaniljesukker
1 ss potetmel
2 1/2 dl fløte

Ildfast form ca. 1 liter
I stekeovnen: 180 grader C, ca. 50 minutter

Fremgangsmеte
Skrell eplene, fjern frøhuset og skjær resten i små biter. Legg eplene i smurt form. Hell karamellsausen over. Dryss på kanel. Visp sammen egg, vaniljesukker, potetmel og fløte. Hell blandingen over eplene og stek desserten. Server den varm med iskrem eller vispet kremfløte til.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 6

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar