Nøttebiter

Porsjoner

6

Stem

Ingredienser
75 g hasselnøttkjerner
1/2 dl hvetemel
1 ss kakao
3 eggehviter
ca. 1 1/4 dl sukker
FYLL:
1 boks mandariner
2 dl kremfløte
smeltet sjokolade til pynt

Fremgangsmеte
I STEKEOVN: 15-20 minutter ved 150 grader.

Finhakk nøttekjerner og bland med mel og kakao.
Pisk eggehviter till hvitt skum. Tilsett sukkeret litt etter litt, mens du visper hele tiden. Vend inn nøtteblandingen med
lett hånd. Ha røren utover et bakepapir i en smurt og strødd langpanne. Stek kaken som angitt.

Løft opp hele papiret fra langpannen og la kaken avkjøle under klede. La mandarin-båtene renne av og klipp dem i grove biter. Pisk fløten til krem og bland inn madarinbiter.

Skjær kaken i firkanter (3 x 4 cm). Ha krem på halvparten av bitene og legg resten oppå. Pynt med smeltet sjokolade på toppen.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar