100%

Porsjoner

8+

Tilberede

30 min

Stem


Notice: Undefined offset: 0 in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/functions/custom-voting.php on line 181

Opphengt melk med bær

Ingredienser
1 l Kulturmelk
2 dl kremfløte
Bær etter ønske ca 1 ss per porsj
Sukker til pisking av krem
Sukker til karamellokk
Gassbrenner/skibrenner

Fremgangsmеte
Heng opp kulturmelka i et rent koppehånduk.
La den henge natta over.
Pisk fløten stiv og tilsett den i kulturmelka.
Finn små former, cottefromer eller kopper og legg oppi 1 god ss bær.
Ha over blandinga av krem og avrent kulturmelk.
Strø vanlig sukker over og bruk brenner til å lage et karamellokk som skal være gyllent og delikat.
Lykke til!

Kategorier

Oppskrift av

Kosmo

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
100 0 100 12