Ost på lun Potetsalat

Porsjoner

2

Stem

Ingredienser
400 g kokte poteter, i skiver
1 rødløk, i tynne ringer

Dressing:
1 ss god eddik, helst balsamico-eddik
1 – 2 ss olivenolje
1/2 ts fransk sennep
Friske urter
Salt og pepper
100 g mozzarellaost eller lettere norvegiaost, revet

Tomatgodt:
8 10 soltørkede tomater i olje
2 hvitløksbåter
Basilikum, frisk
Pynt:
Riccola eller annen salat
Ristet brød

Ildfast form
I stekeovnen ved 225 grader C i ca. 10 minutter

Fremgangsmеte
Legg potetskiver og rødløk i en ildfast form.
Bland sammen dressingen og drypp denne over. Strø over ost og stek retten.
Rist gjerne brødet i ovnen samtidig, hvis du ikke har brødrister.
Kjør soltørkede tomater, hvitløk og urter i foodprosessor til jevn tomatgodt.
Server ristet brød med tomatgodt på til den varme potetsalaten.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print


Warning: A non-numeric value encountered in /home/2/m/matsiden/www/wp-content/themes/themeforest-9258994-recipes-wordpress-theme/recipes/single-recipe.php on line 123
0 0 100 0

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar