Servings

8

Cook

3 hr 30 min

Ingredienser
Bunn:
12 pakke Digestive kjeks
ca 100 gram smør

«Krem»:
13 liter Fløte
115 gram melis
1 ts vaniljesukker
1 beger creme fraiche(13liter)
1 pakke Tine krem ost mandarin ananas
1pakke appelsingele(bruk bare 3 dl vann)

topping:
1 pakke rød gele (gjerne bringebær,HUSK bare 3 dl vann!!!)

Fremgangsmеte
Knus kjeksen, smelt smøret rør det godt sammen(dette gjøres iformen du skal bruke, gjerne springform)sett til avkjøling
Lag geleen la den avkjøles mens du pisker krem av fløte , melis , vaniljesukker.Ha i alt det andre geleen til slutt ha «kremen» oppå bunnen , sett det til kjøling.
La den stå til den er stiv min. 1 time
Lag den røde geleen,la den avkjøles før du har den på toppenl.La kaken stå 1 time til i kjøleskapet før du serverer den.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply