Paglia e Fieno

100%

Porsjoner

2

Stem

Ingredienser
Spekeskinke
båndspaghetti

Saus:
ca. 150 g spekeskinke i strimler
150 g sopp – frisk eller hermetisk
1 ss smør
1 fedd hvitløk
1 dl fløte
1 dl buljong
1/2 – 1 ss sitronsaft
2 ss hakket persille
1 ts tørket basilikum eller 1 ss frisk hakket basilikum
salt og pepper

ca. 6-8 nøster grønn og gul båndspaghetti eller annen pasta
ca. 50 g parmesanost

Fremgangsmеte
Smelt smør i en kjele, press i et hvitløksfedd og fres dette. Ha i fløte og buljong og la det koke inn på sterk varme, smak til med sitron, salt og pepper.
Smelt smør i en panne og brun soppen. Ha i persille, basilikum og spekeskinke og rist det lett på svak varme. Smak til med salt og pepper.

Kok pastaen etter anvisning på pakken og server med sausen og sopp/spekeskinkeblandingen. Dryss nykvernet pepper og parmesanost på toppen.

Kategorier

Oppskrift av

Philip Vågan

Del & Print

100 0 100 75

Ingen kommentarer

Legg igjen ett svar