Pappas berlinerkranser.

Pappas berlinerkranser.

Servings

8

Cook

2 hr

Ingredienser
Dette trenger du:
1 hardkokt eggeplomme (egget kokes i ca. 10 min.)
1 rå eggeplomme
60 g. sukker
125 g. margarin
Ca. 250 g. hvetemel
1 eggehvite
Finhakkede mandler
Perlesukker

Fremgangsmеte
Slik gjør du:
Gni den hardkokte eggeplommen godt ut før den rå tilsettes.
Tilsett sukkeret og pisk dette til en tykk eggedosis.
Smuldre margarinen i melet og bland det i eggedosisen.
Rør deigen godt sammen, men elt den ikke for mye.
Dekk deigen til med et klede og la den stå kjølig i kjøleskapet i ca. 1 t.
Trill deigen ut i lillefingertykke pølser som deles i ca. 10 cm. lange emner.
Legg sammen emnene til kranser med spissene i kryss over hverandre.
Pensle hver karns med sammenpisket eggehvite før de dyppes i hakkede mandler og perlesukker.
Legg kransene på en bakepapirkledd stekeplate.
Stek kransene ved 190 grader i ca. 8 min.
Når kakene er stekt, trekkes bakepapiret med kransene forsiktig over på en kakerist.
Kransene er meget sprø så de må behandles med forsiktighet.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply